Aslan ağır yaralı

THY Euroleague C Grubu maçında Galatasaray Liv Hospital, Olimpiakos'a 72-54 mağlup oldu.

Karşılaşmanın bitimine 3 dakika kala Pops Mensah-Bonsu ile Mirza Begic arasındaki kavga sonucunda ise yumruklar konuştu.

THY Euroelague C Grubu 'nda mücadele veren Galatasaray Liv Hospital, grubun yenilgisiz lideri Olimpiakos 'a konuk oldu.

Son şampiyon Olimpiakos 'un etkili başladığı maçın ilk çeyreği 18-10 Yunan temsilcisi lehine geçildi. Ender Arslan ve Furkan Aldemir ile biraz kıpırdandığı ikinci çeyrekte farkı eriten Aslan, farkı ikiye kadar indirdi. Ancak son bölüme doğru Olimpiakos Spanoluis önderliğinde skoru lehine çevirip 35-24 ile soyunma odasına gitti.

Maçın ikinci devresinde savunma direncini bir türlü diri turamayan Galatasaray LH, üçüncü çeyrekte 24 sayı yiyip, rakip potaya 11 sayı bırakınca adeta maçtan koptu.

Maçın bitimine 3 dakika kala Pops Mensah-Bonsu ile Mirza Bezic 'in kavgası maça damga vurdu.


Ribaund için ikili mücadeleye giren iki sporcu bir anda biribirleriyle yumruklaşmaya başladı. İki oyuncunun kavgasını araya giren diğer oyuncular engelledi.

Kavga, maçın bitimine 5 dakika kala çıkarken, tribünlerdeki taraftarlar da sahaya girmeye çalıştı. Güvenlik güçleri taraftarların sahaya girmesini engelledi ve büyük olayların önüne geçti. Bunun üzerine taraftarlar oyun alanına çeşitli cisimler attı.

Öte yandan Yunan ekibinin tecrübeli oyuncusu Spanoulis de mikrofonla taraftarların sakinleşmesi için uyarılar yaptı.

Kavganın ardından Mensah-Bonsu, Begic ve Printezis hakem tarafından ihraç edilirken, Olimpiakos takımına da teknik faul verildi. Karşılaşma 5 dakikalık aranın ardından yeniden başladı.