Üç büyüklerin yeni gözdesi!

Son yıllarda altyapısıyla sadece ülkemizde değil Avrupa’da da ses getirmeye başlayan Bucaspor, Türk futboluna yeni bir yıldız kazandırma yolunda.

ERTAN SÜZGÜN / ÖZEL HABER

Son yıllarda altyapısıyla sadece ülkemizde değil Avrupa 'da da ses getirmeye başlayan Bucaspor, Türk futboluna yeni bir yıldız kazandırma yolunda.

PTT 1. Lig 'de bu sezon takımın oynadığı tüm maçlarda 11 'de şans bulan 1995 doğumlu Batuhan İşçiler, 3 büyüklerin de yeni gözdesi oldu. Başarılı performansını U19 Milli Takım 'da da sürdüren genç yetenek için Fenerbahçe ve Galatasaray 'ın yanı sıra Beşiktaş 'ın da sırada olduğu belirtildi.

Üç büyük takımın da genç oyuncuyu birbirlerine kaptırmamak için çaba sarfettiği, devre arasına kadar da Bucaspor'un kapısını çalmaya hazırlandıkları öğrenildi.

KASIMPAŞA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ
Sezon başı Kasımpaşa 'nın kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Batuhan 'ın transferi, maddi anlaşmazlıklar yüzünden gerçekleşmemişti.

Hücuma dönük, hızlı, tempolu bir o kadar da teknik kapasitesi yüksek özelliğiyle dikkat çeken Batuhan, ülke futbolu olarak son yıllarda yaşanan sol bek sıkıntısına da çare olabilecek potansiyele sahip.

RUBİN KAZAN DA İSTEDİ
Gökdeniz Karadeniz 'in formasını giydiği ve Türk futbolunu yakından takip eden Rubin Kazan kulübü de Batuhan için Bucaspor 'un nabzını yoklayıp Stjepan Tomas 'ı görüşmeler için İzmir 'e göndermişti.

BALE GELSE BİLE FORMA ONUN!
Geçtiğimiz günlerde Bucaspor 'daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Kemal Kılıç, Batuhan İşçiler için, ' 'O gerçekten muhteşem bir yetenek. Görev verdiğim sürede sahada en iyisini vermek için mücadele etti, beni utandırmadı. Sezon başı yönetim o bölgeye transfer ister misin? diye sorduğunda ' 'Bale gelse bile forma Batuhan 'ın cevabını vermiştim ' '. İyi bir alt yapıya sahip ve gelişime bu kadar açık genç oyuncu Süper Lig 'e de damga vuracaktır ' ' diye konuştu.

TÜRK FUTBOLU KAZANACAK
Bucaspor 'da Sportif Direktör Cenk Tekelioğlu da Batuhan İşçiler hakkında yaptığı açıklamada; ' 'Batuhan çok genç bir kardeşimiz. Süper Lig ve Avrupa 'dan önemli teklifler var. Biz de kulüp menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Şu gerçek ki Türk futbolu yeni bir yıldız kazanacak ' ' dedi.