'Bakan Şahin'in Gaziantepsporlu Futbolculara Prim Sözü Verdiği' İddiası

Elazığspor Kulübü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in, Gaziantepspor-Elazığspor maçının devre arasında Gaziantepsporlu futbolculara prim sözü verdiği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.


Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'le yaptığı telefon görüşmesi neticesinde bazı basın-yayın organları tarafından dile getirilen Gaziantepspor-Elazığspor maçı esnasında yaşanan gelişmelerle ilgili kamuoyunu aydınlatma gereği duyulduğu belirtildi.

Elazığspor Başkanı Öztürk'ün, dün düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorusu üzerine, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Gaziantepspor-Elazığspor maçı devre arasında soyunma odasına inip 500 bin lira prim vadettiği" şeklindeki açıklamalarına ilişkin "Ben görmedim ama öyle olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse sayın Bakanımız Gaziantep ilinin milletvekilidir. Şehrinin takımına sahip çıkmıştır. Ayrıca hem Türkiye'nin hem de Elazığ'ın bakanıdır. Biz de Elazığspor olarak kendilerinden destek isteyeceğiz" dediği belirtildi.

Açıklamada, Öztürk'ün bu ifadelerinin tamamen Elazığspor'un, Elazığ'ın kanaat önderleri tarafından sahipsiz bırakıldığının imasına yönelik olduğuna vurgu yapılarak, şunlar kaydedildi:

"Bu konunun farklı boyutlara çekilmesi de kulübümüzü derinden üzmüştür. Ayrıca Sayın Bakanımızın yapmış olduğu açıklamanın muhatabı Kulüp Başkanımız Selçuk Cengiz Öztürk asla olamaz ve bunun muhataplarının Gaziantep'te yayın yapan ve prim iddialarını ortaya atan bazı basın-yayın organları olması gerektiğini belirtmek isteriz.''

Gaziantep'te yayın yapan internet sitelerinden örnekler verilen açıklamada, "Konu olan haberlerin yıllardan beri hem yönetim olarak hem de taraftar olarak kardeş takım haline gelen iki güzide kulübün dostluğuna zarar vermeyeceğini vurgulandı.

Kaynak: AA