Hacıosmanoğlu, 'Grubu Lider Tamamlamak İstiyoruz'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Liginde grubu lider tamamlamak istediklerini söyledi.


Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, büyük takım küçük takım ayrımı yapmadıklarını vurgulayarak, "Apollon Limassol maçı Lazio maçından daha önemli bir maçtı. Bu maçı kazanmamız lazımdı. Şimdi İtalya'ya daha rahat gideceğiz. Oradan da galibiyet ile ayrılıp grubu lider tamamlamak istiyoruz. UEFA'da daha iyi işler yapmak istiyoruz" dedi.

Basın mensuplarının taraftarların maçlara olan ilgisizliğin sorulması üzerine ise Hacıosmanoğlu, "Seyirciyi memnun ettiğiniz zaman stadyum dolar takım başarılı oldukça tribünlerin daha da dolacağına inanıyorum. 3-0 dan sonra takımda bir rahatlık oldu ama sonuçta 3 puanı aldık. Önemli olan galip gelmekti. Biz daha önce İnter'i İtalya'da yenmiştik. İnter'i yenen takım orada tekrar galip gelecektir" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise Hacıosmanoğlu, "Transfer çalışmaları devam ediyor. Eksik olan yerlere oyuncu alacağız ama sahada mücadele kardeşlerim var. Daha büyük hedeflerimiz olduğu için o hedefler için mücadele edecek arkadaşlar aramıza katılacaklar" şeklinde konuştu.

Maçta 3 gol atarak galibiyette önemli pay sahibi olan Olcan Adın ise takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Benim gol atmam önemli değil, önemli olan takımın galip gelmesiydi. Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz ve son maçta Lazio yenerek grubu lider bitirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA