Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da, taraftarlar Pazar günü Menemen Belediyespor’la oynanacak maç öncesinde teknik heyet ve futbolculara hem destek hem de gözdağı verdi.


Maçın önemi nedeniyle hafta boyunca idmanlara giderek takıma destek vereceklerini belirten Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay, takımın Tuzlaspor maçındaki mücadelesinden memnun olmadıklarını belirterek, "Menemen Belediyespor maçında sahaya yüreğini koyan bir takım istiyoruz. Pazar günkü maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Diyarbakırspor’un borçsuz bir yapıda olması ve yeniden küllerinden doğması bizim için elbette önemlidir. Ancak harcanan emeklerin karşılığı şampiyonluk olmalıdır. Başkanımız Feyzi İlhanlı kimseden destek almadan, kulübü siyasete bulaştırmadan ve dilencilik kültürünü ortadan kaldırarak her şeyi kendi imkanlarıyla yapıyor. Bunun farkında olan taraftarlar da hem Diyarbakır hem de deplasmanda maçlara gelerek takıma destek veriyor. Bu güzel havaya kimsenin bozmaya hakkı yok. Teknik heyet ve futbolcular işin ciddiyetinde olmak zorundadır. Menemen Belediyespor maçı çok önemlidir. Herkes sahaya yüreğini koymalıdır. Taraftar böyle bir takım istiyor. Her şeylerini ortaya koymaları halinde takımımızın kalitesiyle bu maçı kazanacağına inanıyoruz" dedi.

Öte yandan Diyarbakırspor’un devamı olarak değerlendirilen Yeni Diyarbakırspor’a taraftarların ilgisi ve desteği her geçen gün artıyor. Kendi sahasındaki maçları Atatürk Stadı’nda ortalama 8-10 bin taraftar desteğiyle oynayan Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda da yalnız bırakılmıyor. Son olarak geçen hafta 2-1 kaybedilen Tuzlaspor maçının oynandığı Tuzla Stadı’na akın eden gurbetteki Yeni Diyarbakırsporlular, tribünleri doldurarak Tuzlaspor’a adeta deplasman takımı havası yaşattı.

Kaynak: İHA