Orduspor'da Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig'de hafta sonu sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak lider Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Bu ligde bazı şeyleri konuşmak için çok erken olduğunu düşünüyorum ama bulunduğumuz konumu da korumak istiyoruz" dedi.


Sözeri, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, her maçın kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Ligin zor olduğunu ve her takımın puan kaybedebildiğini dile getiren Sözeri, "Biz de geçtiğimiz iki hafta puan kaybettik. Ligde bu hafta çok önemli maçlar var. Bu ligde bazı şeyleri konuşmak için çok erken olduğunu düşünüyorum ama bulunduğumuz konumu da korumak istiyoruz" diye konuştu.

Balıkesirspor maçının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Sözeri, "Rakibimiz görünümünde bir takımla oynayacağız. 6 puanlık diyebileceğimiz bir maç olacak. Bu maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Balıkesirspor ile ilgili analizlerimizi yapıyoruz. Zihinsel ve fiziksel olarak iyi hazırlandığımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Sözeri, cadde ve sokaklara asılan mor-beyazlı bayrakların kendilerini motive ettiğini vurgulayarak, "Bayrakları gördüğümüz zaman içimizde bir coşku oluşuyor. Bu anlamda arzu ve istek daha da fazla oluyor. Bu bayrakların fazlalaştırılmasını arzu ediyoruz. İnşallah bu birliktelik ve beraberlikle iyi sonuçlar almak istiyoruz" dedi.

Erkan Sözeri, oyunculardan Emre Aygün ile Erkan Sekman'ın kart cezalısı olduğunu, tedavisi devam eden Soro, Subasic ve Ufukhan Bayraktar'ı Balıkesirspor maçına hazırlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA