Jackson savaş çıkardı!

Portekiz temsilcisi Porto'nun forvet oyuncusu Jackson Martinez'in İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'ye transferinde son aşamaya gelindiği belirtildi.

Portekiz basınındaki haberlerde, Porto'nun Kolombiyalı forveti Jackson Martinez'in İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea'ye transferinin kısa süre içinde kesinlik kazanacağı iddiasına yer verildi.

Jackson Martinez'in oyuncu temsilcisinin Londra'da olduğu ifade edilirken, A Bola'da yayımlanan haberde Martinez adına görüşmeleri yürüten Henrique Pompeo'nun Chelsea'nin Rusya ve Kanada vatandaşı yönetim kurulu üyesi Marina Granovskaia ile bir araya geldiğine değinildi.

Porto ile sözleşmesi 2016'da bitecek Kolombiyalı forvet için Chelsea'nin 33 milyon sterlin civarında bir bonservis bedelini gözden çıkardığı ileri sürüldü.
Öte yandan Benfica'nın eski forveti Roland Linz, Chelsea'nin Martinez yerine Fransa 1. Ligi'nin şampiyonluk adayları arasında yer alan Monaco'nun forveti Radamel Falcao'yu kadrosuna katacağı tezini ortaya attı.

O Jogo'ya konuşan Avusturyalı forvet Linz, Falcao ile Martinez arasında kaydadeğer bir fark olduğunu söylerken, "Jackson iyi ama O'nunla karşılaştırılamaz, kim kıyaslanabilir ki? Falcao en iyi değilse bile dünyada ilk 5 arasında" dedi.