Denizlispor Tavşanlı’ya Bileniyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, alt sıralardan kurtulmak için Tavşanlı Linyitspor’u yenmek istiyor.


PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile kapatan yeşil-siyahlılar, ligin alt sıralarında yer alan Tavşanlı Linyitspor maçına büyük bir ciddiyetle hazırlanıyor

Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek oyuncularıyla tek tek ilgilenirken, yapılan hatalar konusunda da uyarılarda bulunuyor. Bülent Ertuğrul ve Ömer Kandemir’in sarı kart cezalısı olması sebebiyle sağ kanat futbolcusu bulunmayan Denizlispor’un bu maçta Mert’i oynatabileceği öğrenildi.

Her maçın kendileri için önemli olduğunu belirten Şimşek, "Biz her maç üstüne koyarak oynuyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki mücadeleden memnunum, ancak Tavşanlı Linyitspor maçı bizim için daha önemli. Tavşanlı alt sıralardan kurtulmak için puan almak zorunda. Bizim de acil puanlara ihtiyacımız var. Akıllı bir futbol oynayarak deplasmandan puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA