Medicalpark Antalyaspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

MedicalPark Antalyapor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında lider Fenerbahçe'ye mağlup olan MedicalPArk Antalyaspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürüdürüyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan futbolcular düz koşu ile antrenmana başladı.

Antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular dar alanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç ile antrenman sona erdi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Hakan Arıkan, Onur Tuncer, Deniz Barış, Pedro, Milan Baros ve anjiyo olan Mehmet Sedef katılmazken, grip olan İbrahim Dağaşan takımdan ayrı koşu yaptı.

"FENERBAHÇE’YE KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZ"
MedicalPark Antalyaspor’un genç futbolcusu Emrah Başsan, Fenerbahçe’ye kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Tabi ki son dakika da maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Özellikle maçın ikinci yarısı oyun anlamında lehimizeydi.Takım arkadaşlarım olsun, ağabeylerim olsun çok iyi mücadele ettik. Sahada yapılması gereken her şeyi yaptık. Futbolda her şey anlık gelişiyor. 25 saniye de gelişen önce bizim atağımız sonra Fenerbahçe atağı. Bizim atamadığımız anda kalemizde gol görmek bizi kötü etkiledi. Sonucunda mağlup olduk" dedi.

"SİVASSPOR MAÇI FENERBAHÇE MAÇINDAN DAHA ZOR OLACAK"
Sivasspor maçının çok zor olacağını vurgulayan Emrah Başsan, "Sivasspor maçı Fenerbahçe maçından daha zor geçecek. Onlar da Galatasaray maçında yenildiler ama çok iyi oynadıklarını düşünüyorum. Biz de neticesinde çok iyi kaliteli bir takımız. Genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımız. Sivasspor’un cezalı oyuncuları var. Bizim bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Sivasspor maçında 3 puan parolasıyla çıkacağız. Maçı kazanarak Antalya’ya dönmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız" diye konuştu.

"PERFORMANSIM YÜZDE 80-90’LARDA"
Performansı hakkında da konuşan genç oyuncu, sözlerini şu şekilde tamamladı:
"Performansımla ilgili şuan memnunum ama sonuçta yenilince iyi oynamak ya da oynamamak önemli değil. Maçı kazanmak daha önemli oluyor. Ben şahsi olarak performansımdan memnunum. Yüzde 80-90 seviyelerindeyim. Önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergileyeceğimi düşünüyorum. Çünkü git gide artan bir performansım var. İnşallah daha iyi olacağım."

Kaynak: İHA