Sivasspor, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.


Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. Galatasaray karşılaşmasında forma giyen futbolcular ayak tenisi oynarken, diğer futbolcular ise pas çalışması ve yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenman şut çalışmasının ardından sona erdi.

Sivasspor'da antrenmana izinli olan kaleci Korcan Çelikay katılmazken, Aydın Karabulut, Timur Özgöz, Kamil Grosicki de antrenmana izinsiz katılmadı. İzinsiz antrenmana katılmayan futbolcular için noter tarafından rapor tutuldu.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Galatasaray karşılaşmasında hakem Halis Özkahya'nın kararlarına şaşırdıklarını belirterek, "Maçı herkes izledi. Dünya çapında izlenebilecek bir maçtı. Ama ben öncelikle takımımın oynamış olduğu oyun ile ilgili konuşmak isterim. Gerçekten çok iyi şeyler yaptık, üstün oynadık. Galibiyet alabilecek şekilde oynadık. Hakemin verdiği kararları ilgili mercilere bırakmak lazım. Merkez Hakem Kurulu gibi federasyon gibi. Onlar da maçı izlediler. Gereken kararları zaten vereceklerdir" dedi.

"ELİMİZDEKİ EN İYİ 11'İ ÇIKARACAĞIZ"
Basın mensuplarının MedicalPark Antalyaspor maçına kart cezalısı 4 futbolcusundan yoksun çıkacaksınız sorusuna ise Carlos, "Bulunmayan futbolcularımızdan dolayı şikayet edip de bu maça öyle çıkacak halimiz yok. Bu maça da elimizdeki oyuncularımızdan, arkadaşlarımızdan en iyi on biri seçerek çıkacağız. Galibiyet almak için savaşacağız. Antalyaspor iyi bir ekip, dün mağlubiyet aldılar. Buraya da savaşmak için geleceklerdir. Bunun da bilincinde olacağız. Elimizdeki en iyi on biri çıkaracağız" şeklinde konuştu.

"ANTRENMANA KATILMAYAN FUTBOLCULARLA GÖRÜŞECEĞİZ"
Carlos, antrenmana izinsiz katılmayan futbolcuların sorulması üzerine, sadece Korcan'ın izinli olduğunu hatırlatarak, "Maçtan sonra bize gelip bazı halletmesi gereken durumlarının olduğunu söyledi.

Onunla ilgili kendisine bir gün izin verdik. Bunun haricinde katılmadığı için nasıl bir nedeni olduğunu Timur ile görüşeceğiz. Aydın da bugün antrenmanımıza gelemedi, uçağa yetişemedi. Onunla da görüşeceğiz. Böyle bir şeyin olmaması lazım. Kamil ile de konuşup onun için en iyisi ne ise ona göre karar vereceğiz. Takımdaki bütün sorumluluk bana ait. Her zaman da bu sorumluluk benimdir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA