Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Karşıyaka Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in 14. haftasında oynadığı maçta Karşıyaka ile puanları paylaştı.


Maçını ardından basın toplantısına katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, maça kazanma parolasıyla çıktıklarını belirterek, “Bizim için önemli bir maçtı. Geçen hafta Orduspor’dan aldığımız 3 puanın daha değerli olması için bu maçtan da 3 puan almamız gerekiyordu. İlk devrede istediğimizi yaptık takım olarak. Biraz daha dikkatli olsaydık bir gol daha bulabilirdik. İkinci yarıda rakip bir hamle yaparak önde baskı kurarak baskı oluşturmaya çalıştı. Bunun sonucunda da bizimde hatamızla kalemizde gol gördük. Ondan sonra biz hamle yaptık ve Ramazan’ı oyuna alarak hücum hattını kuvvetlendirdik. Ama her iki takımda bu maçtan galip ayrılabilirdi. Onlarında net pozisyonları olduğu gibi bizimde pozisyonlarımız da vardı. Bence oyunun hakkı da beraberlikti” diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Serdar ise ilk yarıda çok iyi oynadıklarını belirterek, “İkinci yarıda rakipte çok iyi oynadı ve beraberliği buldu. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu bir diğer futbolcu İhsan’da maça iyi başladıklarını ifade ederek, “Baskımızla ilk yarıda golü de bulduk. İlk yarı üstün oynayan taraf bizdi. İkinci yarı da rakip oyunu dengeledi. Şansız diyebileceğimiz bir gol yedik. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi oynayarak puan yada puanlar toplamak istiyoruz” dedi.

KARŞIYAKA CEPHESİ
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, iyi bir mücadele verdiklerini belirterek, “İlk devrenin 15 dakikasında bocalamanın ardından kalemizde gölü görünce tabii ki bir duraklama oldu. Ama ikinci devre futbolcularımız çok iyi bir futbol sergiledi ve gölü bulduk. Ve son 7-8 dakika içinde de iki önemli pozisyonumuz vardı. Onları değerlendirseydik galibiyetle ayrılacaktık. Tabi bu arada rakibimizi de kutluyorum onlarda iyi bir mücadele verdiler. Deplasmanda aldığımız bu 1 puan bizim için önemli. Bu ligde özellikle deplasmanda alınan puanlar çok değerli. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Karşıyaka’dan Erdi ise rakibin ilk yarıda bulduğu bir pozisyonla gol bulduğunu ifade ederek, “Oyunun ikinci yarısında takım olarak inanılmaz coşkulu başladık. Golü de bulduk golden sonraki baskımız ikinci gölü getirseydi çok güzel bir galibiyet olacaktı” diye konuştu.

Karşıyaka’dan Gökhan deplasmanın zor geçeceği bilinciyle geldiklerini ifade ederek, “İlk yarıda bize yakışmayan silik bir futbol oynadık ama ikinci yarı coşkumuz ve birlik ve beraberliğimizle golü bulduk. İkinci gölü bulabilseydik 3. veya 4. golü bulabilirdik. Burada beraberliğe sevinemiyoruz açıkçası. Burada bizi destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA