Teknik Direktörün Oyuncusuna Tepkisi

Süper Amatör Lig'de İslahiyespor-Gaziantep Yıldız 1977 Spor maçında sahaya giren ve takım arkadaşı ile tartışan oyuncusunu ensesinden iten teknik direktör Bülent Anucuz, hakem tarafından tribüne gönderildi.


Ligin 8. haftasında İslahiye Atatürk Stadı'nda oynanan maçta ilk yarıyı 5-0 yenik kapatan misafir ekip, 3 oyuncusunun sakatlanması üzerine ikinci yarıda sahaya 8 kişi çıktı.

Maçın 85. dakikasında Gaziantep Yıldız 1977 Spor 10-0 geride olduğu sırada futbolcular Şahin ile Murat birbirileriyle çarpıştı. Aralarında çıkan tartışmanın büyümesi ve birbirlerini itmeleri üzerine teknik direktör Anucuz sahaya girerek Şahin'i ensesinden tuttu.

Olaylar üzerine maçın orta hakemi Cihan Ölmez, futbolculardan Murat'a kırmızı kart gösterdi, teknik direktör Anucuz'u da tribüne gönderdi. Anucuz, tribüne gönderilmesi nedeniyle hakeme tepki gösterdi.

Öte yandan Ölmez olayların ardından, maç başlamadan normal süresi sona erdiği gerekçesiyle karşılaşmayı sona erdirdi. Ölmez, oyunda duraklama anlarının dahil edilmediğine yönelik uyarı ve tepkiler üzerine maça bir süre daha devam etti.

Maç, İslahiyespor'un 10-0 galibiyetiyle sona erdi.

Kaynak: AA