Araç Belediyespor - Muratpaşa Belediyespor Maçının Ardından

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin 9. haftasında Araç Belediyespor, sahasında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor’a 23-31 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, bu sezon sonunda da tekrar şampiyon olmak istediklerini söyledi.


Ünsal, Araç Belediyespor ile deplasmanda zorlu bir müsabaka yaptıklarını belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Antrenör Ünsal, “Şampiyon bir takım olarak buraya geldik ve ligin sonunda tekrar şampiyonluk istiyoruz. Az şans bulan oyuncularım bugün oynama imkanı buldular. Bu şansıda iyi değerlendirdiler. Özellikle Didem ile Fatma’nın performansı benim için sevindirici oldu. Takımımız Araç Belediyespor’a göre daha oturmuş bir takım. Milli takımda da birlikte oynuyorlar. Bizim açımızdan sevindirici bir skor oldu. Araç Belediyesine de bundan sonraki maçları için başarılar diliyorum” dedi.

NEDZAD MASİC: “HATALARIMIZI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ”
Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor son iki yıldır üst üste ligde şampiyonluğa ulaştığını hatırlatan Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masic, “Bizde biliyorduk zor maç olacağını. Takım kazanmak için çok uğraştı. İlk yarı bazen hatalar yaptık. Muratpaşa Belediyesine göre çok daha fazla gol kaçırdık. Ama onlarda bunu çok iyi kullanıp farkı açtılar. İlk yarı iyi bir savunma örneği de gösterdik. İkinci yarı biraz daha kendimiz bulduk. Ama saha içinde teknik hatalar yaptığımız için ilk etapta Antalya temsilcisi bunları bize karşı çok iyi kullandı ve karşılaşmayı kazandı. Kendi adımıza Antalya’yı tebrik ediyorum. Biz yine Antalya’ya karşı iyi bir takım olduğumuz gösterdik. Bu yüzden biraz daha noktayı koymamız gerekiyor. Her şeyi analiz yapmamız gerekiyor. Lige daha iyi devam etmek istiyoruz. Son maçımızı Konak Belediyespor deplasmanda oynayacağız. Bu maçı kazanmak için gidiyoruz” diye konuştu.

Penaltı atışlarını çok kaçırdıklarına dikkat çeken Masic, şöyle konuştu:
“Bayanların üzerinde psikolojik baskı oluyor. Bu yüzden biraz küçük streslere önlem almamız gerekiyor. Küçük hatalarımızı düzeltmeye çalışıyorduk. Sadece biraz psikolojik baskıdan dolayı hata yapıyoruz. Bunu da ileriki günlerde düzelteceğimize inanıyorum.”

Kaynak: İHA