Almeida Beyaz Futbol'a konuştu!

Beşiktaş’ta hafta arası Atletico Madrid’in bonservisini aldığı iddia edilen Hugo Almeida, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programı için Onur Yıldız’a geleceğiyle önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş 'ta hafta arası Atletico Madrid 'in bonservisini aldığı iddia edilen Hugo Almeida, Beyaz TV 'de yayınlanan Beyaz Futbol programı için Onur Yıldız 'a geleceğiyle önemli açıklamalarda bulundu.


KESİNLİKLE TEKLİF YOK!
Portekizli golcü oyuncu Atletico Madrid 'den teklif aldın mı? sorusuna ' 'Hayır hayır hayır. Bir sürü şey söylüyorlar ama hepsi yalan. Böyle bir şey yok. Kesinlikle teklif yok ' ' yanıtını vererek spekülasyonlara son noktayı koydu.


GÖNLÜM KALMAKTAN YANA!
Ben Beşiktaş 'ta kalmayı isterim. Görüşmeler sürüyor. Bekleyip göreceğiz. Şimdilik net bir durum söz konusu değil. Ben kendimi Beşiktaş 'ta gerçekten iyi hissediyorum. Burada Beşiktaş 'ta oynamak istiyorum.


' 'İYİ BİR TEKLİF GELİRSE… ' '
Ben kalmaktan yanayım ama iyi bir teklif gelirse gelirse bakarız. Futbolda her şey mümkün. Ama önemli olan şu an. Burada çok mutluyum. İyi oynuyorum, iyi maçlar çıkarıyorum. Kulüp için en iyisini yapacağım.


FERNANDES BEŞİKTAŞ İÇİN ÖNEMLİ BİRİ
Almeida, Fernandes için ' 'O mutlu mu? Burada kalacak mı? ' ' sorusu karşısında ise Bunu Fernandes 'e sormak gerek. O gerçekten çok iyi bir oyuncu. Beşiktaş için çok önemli bir futbolcu ifadelerini kullandı.