Abisi Beyaz Futbol'a konuştu!

Ronaldinho'nun menajeri Roberto Assis, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Onur Yıldız’a samimi açıklamalarda bulundu!

Beşiktaş 'a transferi gündemde olan Ronaldinho için Beşiktaş 'ın bir menajeri yetkilendirip Brezilya 'ya gönderdiği haberi gündeme bomba gibi düşerken yıldız oyuncunun abisi ve menajeri bu spekülasyonlara cevap verdi. Roberto Assis, Beyaz TV 'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Onur Yıldız 'a samimi açıklamalarda bulundu!


TÜRK BASININDA ÇIKAN İDDİALAR DOĞRU DEĞİL!
Türk basınında iddia edildiği gibi herhangi bir menajerin bizle Ronaldinho için konuştuğu doğru değil. Gelen kişi benim arkadaşım. Tanıdığım biri. Brezilya 'ya benim evime geldi. Beşiktaş 'la ilgili bir şey konuşmadık. O dediğim gibi sadece bir arkadaşım.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ KONTRAT SONRASI!
Bizim Ronaldinho için Atletico Mineiro ile kontratımız var. Kontrat bitmeden kimseyle konuşamayız. Kontrat bitimi gelen teklifleri değerlendirip yol haritası çizeceğiz.

ZAGO 'DAN BİLGİ İSTEMEDİK!
Zago 'nun geçtiğimiz hafta yaptığı ' 'Ronaldinho ve abisi benden Beşiktaş hakkında bilgi aldı ' ' açıklamasına da değinen Assis, ' 'Zago iyi bir oyuncuydu. Şimdi de teknik direktör. Şuanki durumunu net olarak bilemiyorum. Ama ona Beşiktaş hakkında sorular sorduğumuz haberleri de gerçeği yansıtmıyor. Zago ile böyle bir şey konuşmadık. Zaten uzun zamandır da görüşmüyoruz ' ' dedi.