Nazilli Taraftarı Birlik Kararı Aldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ligin orta sıralarında bulunan Nazilli Belediyespor da, 3 taraftar grubu aldığı kararla birliktelik açıklaması yaptı.


Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve aldığı sonuçlarla ligde istediği yere ulaşamayan siyah-beyazlılarda camiada uzun süredir beklenen taraftarın birliktelik kararı bu gece yapılan toplantıda çıktı. Alem Gençlik, Nazilli Meydan ve Siyah İnciler isimli taraftar grubu başkanları ile önde gelen üyeleri Nazillispor 1967 kıraathanesinde düzenlenen toplantıya katılırken 1,5 saat süren toplantı sonunda tüm gruplar iç sahada başta olmak üzere deplasmanda da birlikte olma kararı aldı. Birlikteliği ilk olarak geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren Altınordu A.Ş. deplasmanında gösteren siyah-beyazlı taraftarlar yarın oynanacak olan Kızılcahamamspor maçından itibaren aldıkları kararı uygulayacaklarını belirtti.

3 taraftar grubunun aldığı karar sosyal paylaşım sitesi facebookta 24 bin takipçisi olan Nazillispor sayfasından duyurulurken, yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı. “Nazillispor'umuzun Taraftar Grupları Alem Gençlik-Meydan ve Siyah İnciler Grubu liderlerinin ve üyelerinin katıldığı toplantı az önce sona ermiştir. Toplantıda Nazilli Belediyespor için birlik beraberlik kararı çıkmıştır. Pazar günü oynanacak olan Kızılcahamamspor karşılaşmasından itibaren bundan sonra tüm iç saha ve dış saha maçlarında yan yana olunacak ve tek bir sesle takıma destek verilecektir. Kızılcahamam karşılaşmasından önce tüm taraftarlarımız saat 12.00'dan itibaren Belediye Meydanında toplanıp saat 12.30'da tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde stadyuma hareket edecektir. Tüm taraftar gruplarımız kapalı tribünün sağ alt bölgesinde yerlerini alacak ve takımımızı o bölgeden 90 dakika boyunca destekleyecektir. Nazillispor'umuzu seven, maçları takip eden ve herhangi bir taraftar grubunun içinde olmayıpta her maç Nazillispor'umuzu destekleyen tüm renktaşlarımızı pazar günü önce belediye meydanına daha sonra da kapalı tribünün sağ alt bölümüne bekliyoruz. Gün birlik beraberlik günüdür. Hepimizin ortak sevgisi olan Nazillispor'umuza her zamankinden daha fazla sahip çıkıp destek olmalıyız. Unutma Nazillili sen yoksan bir kişi eksiğiz.”
Öte yandan sosyal paylaşım sitesinde haberin paylaşılmasının ardından gurbetçiler başta olmak üzere birçok takipçi tarafında da destek aldı.

Kaynak: İHA