Ortaca Belediyespor, İçmeler Maçına Hazırlanıyor

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Ortaca Belediyespor, Pazar günü Marmaris’te oynayacağı İçmeler Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Dalaman Belediyespor karşısında alınan galibiyetin ardından 1 gün izin yapan Ortaca Belediyespor, İçmeler Belediyespor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını hızlandırdı. Teknik direktör Deniz Kibar ve kaleci antrenörü Teoman Aktaş idaresinde yapılan antrenmanlarda zorlu maçın provası yapılıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Deniz Kibar; “Dalaman Belediyespor karşısında çok gol kaçırmamıza rağmen, futbolun hakemin bitiş düdüğüne kadar devam ettiğini Dalaman Belediye Spor karşısında gösterdik. Artık maç kazanıyoruz. Dalaman Belediyespor karşısında çok gol pozisyonlarına girmemize rağmen futbolcularımın hırsları yüzünden çok gol kaçırıyoruz. Ortaca Belediyespor’un form grafiği gittikçe yükselmektedir. Önümüzdeki yapacağımız karşılaşmalarda daha iyi görme imkanını bulacağız. Dalaman Belediyespor maçını unutup, Pazar günü Marmaris’te İçmeler Belediyespor ile yapacağımız karşılaşmasının hazırlıklarını hızla devam ediyoruz. Şu anda takımda sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmamaktadır. Artık maç kazanmasını biliyoruz. Bundan sonra daha iyi futbol ortaya koyup, başarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA