Menemen Belediyespor, Kayıpsız Devam Etmek İstiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri Menemen Belediyespor teknik direktörü Taner Taşkın, profesyonel liglerde 13 haftadır yenilmeyen tek takım olmalarının takım üzerinde baskı oluşturduğunu belirterek, "Fakat futbolcularım amatör ruhla, forma aşkıyla, idealleri doğrultusunda oynuyor. Haftasonu Keçiörengücü'nü yenerek haftayı kayıpsız geçeceğimize inanıyorum" dedi.


Menemen Belediyespor, pazar günü Keçiörengücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ilçe tesislerindeki antremanla başladı.

Teknik direktör Taner Taşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki her maçı final havasında oynadıklarını ifade ederek, geçen hafta Van'da ciddi bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Bu karşılaşmada, Mazlum'un ve Murat'ın sakatlanarak devreyi kapattıklarını kaydeden Taşkın, "İyi bir takımız. Oynayan, yedek olan futbolcu fark etmemesi gerekiyor. Türkiye Profesyonel Liglerinde 13 haftadır yenilmeyen tek takım olmamız, takım üzerinde baskı oluşturuyor. Fakat futbolcularım amatör ruhla, forma aşkıyla, idealleri doğrultusunda oynuyor. Haftasonu Keçiörengücü'nü yenerek haftayı kayıpsız geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Kulüp başkanı Aydın Şahin ise, futbolculara ve teknik heyete inancının tam olduğunu, şampiyon olarak bir üst lige çıkacaklarına inandığını kaydetti.

Öte yandan, pazar günü oynanacak olan maçın bilet fiyatlarının tam 3, öğrenci 1 lira olduğu açıklandı.

Kaynak: AA