Aydınspor 1923'te, 2 Oyuncu Kadro Dışı Bırakıldı

Spotr Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te yönetim, tecrübeli oyuncular Sadullah Eraslan ve Ömer Yalçın'ı kadro dışı bıraktı.


Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde hafta sonu Göztepe ile oynayacakları Ege derbisi öncesinde, disiplin yönetmeliğine aykırı davranışlarda bulundukları gerekçesiyle 2 oyuncunun kadro dışı bırakıldığını bildirdi. Bayırlı, kadro dışı bırakılan futbolcuların takım 2. kaptanı Sadullah Eraslan ile forvet Ömer Yalçın'ı olduğunu açıklarken, kulübü icraya veren Ömer Yalçın'a ayrıca 25 bin lira da ceza verildiğini bildirdi.

Kulüpte, Tunç Erlaçin'in yönetimden istifa üzerine, profesyonel şube sorumluluğuna yönetim kurulu üyesi Altuğ Karaköse getirildi.

- Göztepe maçı

Teknik Direktör Mustafa Ceviz ise, ligde karşılaşacakları Göztepe maçı öncesi takımda iyi bir hava yakalandığını, İzmir'den puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Takımda, Kırklareli maçıyla morallerin yerine geldiğini ifade eden Ceviz, "Göztepe maçında tribünlerin renkli görüntüsü ve rakip takımın taraftar coşkusu olacak. Biz futbola motive olmalıyız. Son oynadığımız Kırklareli maçının ikinci yarısındaki istek ve arzu, her zaman ortaya konmasını istiyoruz. Bu göze hoş gelen ve neticeye etki eden oyun anlayışını tüm maçlarda sahaya yansıtmaya çalışacağız. Öncelikli hedefimiz sezon ortasına kadar play-off kotasındaki takımlarla puan farkını kapatmak" dedi.

Kaynak: AA