Yosk Başkanı Erkoç'tan Vali Civelek'e Ziyaret

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, Yalova Valisi Esengül Civelek'i ziyaret etti.


Vali Civelek, ziyarette, YOSK'u yakından takip ettiğini belirterek, kulübün kentin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Kulübün, engelli spor branşında büyük başarılar elde ettiğini anlatan Civelek, "Kulübün değerli oyuncularına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum. Yolları açık olsun. Sadece engelli sporunda kanıtlamış oldukları başarı değil, YOSK olarak Yalova'mızın tanıtımına da katkı sağlıyorlar. Bu yönüyle de kulübe teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılıların ABD'li çalıştırıcısı Clifford Fisher de Avrupa Kupası'nı Yalova'ya getirmek istediklerini belirtii. Fisher, şunları kaydetti:

"Ben bu takıma başarılı olmak için geldim. Değerli başkanımız Alpaslan Erkoç ile görüştüğümüzde kısa vadeli değil, uzun vadeli çalışmak istediğimiz konusunda anlaştık. 3 yıllık bir proje çizdik kendimize ve bu kapsamda istediğimiz başarıların kısa sürede gelmeyeceğini biliyoruz. Bu sezon ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek YOSK'ta oyuncularımızla beraber Yalova'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Asıl amacımız Avrupa kupasını Yalova'ya getirmektir."

YOSK Başkanı Erkoç da kulüp olarak büyük zorluklar içinde bugünlere geldiklerini ifade ederek, "Süper Lig'de bu yıl dördüncü kez mücadele edeceğiz ve tarihimizde ilk defa Avrupa kupalarında boy göstereceğiz. Bugünlere gelmemizde bizlere destek veren başta Sayın Valimiz Esengül Civelek olmak üzere bütün destek verenlere teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: AA