Yeşil Bursa'da Hedef; Spor Toto 2. Lig'e Yükselmek

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Yeşil Bursa'nın kulüp başkanı İlyas Acar, sezon sonunda Spor Toto 2. Lig'e yükselmek için tüm şartları zorlayacaklarını söyledi.


Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son iki haftada sahalarında karşılaştıkları Adıyamanspor ve Ümraniyespor'u yenerek 6 puanı hanelerine yazdırdıklarını belirtti.

Bu hafta sonunda, henüz puanı bulunmayan Bingölspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını dile getiren Acar, "İki haftadır üst üste kazanmamız takımımız için oldukça iyi bir moral oldu. Bingöl deplasmanından da 3 puan çıkararak galibiyet serimize devam etme arzusundayız. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

Acar, Yeşil Bursa'nın amacının Bursaspor Kulübü'ne oyuncu yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Hedeflerini gerçekleştirmeye çalıştıklarını anlatan Acar, "Ara transfer döneminde takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız oyuncuları da kadromuza dahil edeceğiz. Takımımızı sezon sonunda Spor Toto 2. Lig'e taşımak için tüm şartlarımızı zorlayacağız. Bursa'nın bizden beklentilerinin farkındayız" diye konuştu.

İlyas Acar, taraftarların da sezon başından itibaren kendilerine gereken desteği verdiğine işaret ederek, onlarla mutlu sona ulaşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA