Medical Park Antalyaspor'da, Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü.


Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Kırmızı-beyazlı oyuncular, idmanın son bölümünde ise istasyon çalışması gerçekleştirdi.

Sakatlığı devam eden Koray Arslan'ın takımdan ayrı çalıştığı antrenmana Milan Baros ve Mehmet Sedef katılmadı.

- Futbolcuların görüşleri

Kırmızı-beyazlı futbolcu Serkan Balcı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçını çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayan Serkan, "Fenerbahçe ligdeki en formda takım durumunda ancak bu bizim için önemli değil. Ligde üst sıraları hedefliyorsak Fenerbahçe'yi yenmemiz gerekiyor. İyi bir performans göstererek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Defans oyuncusu Gökçek Vederson da 3 haftadır galip gelemedikleri için Fenerbahçe maçının daha önemli hale geldiğini kaydetti.

Ligin liderine karşı oynayacaklarını hatırlatan Vederson, "Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah maçta iyi performans gösterir ve sahadan galip ayrılırız" diye konuştu.

Orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan ise zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin zor bir rakip olduğunu bildiklerini ifade eden İbrahim, "İnşallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Çok zevkli bir karşılaşma olacağı kesin. Taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Öte yandan teknik direktör Samet Aybaba'nın da aralarında bulunduğu teknik heyet ile gazeteciler arasında dostluk maçı yapıldı. Maç, 11-11 berabere sona erdi.

Kaynak: AA