Bursaspor 3 Puana Odaklandı

Bursaspor Kulübü Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahalarında yapacakları Kasımpaşa maçını, taraftarlarının desteğiyle kazanacaklarına inandıklarını söyledi.


Barışıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın, iki takımın ligdeki konumları itibarıyla önemli olduğunu belirtti.

Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve Kasımpaşa maçına iyi hazırlandıklarını vurgulayan Barışıcı, şöyle konuştu:

"Takımımızın moral ve motivasyonu üst düzeyde. Herhangi bir sakatlığımızın bulunmaması sevindirici olsa da sarı kart cezası nedeniyle Belluschi gibi bir oyuncumuzdan yoksun kalmamız üzücü ancak takım oyununu benimsemiş bir kadroyuz. Tüm futbolcularımızın en üst seviyede mücadele edeceğine ve taraftarımızın desteğiyle Kasımpaşa maçından galip ayrılacağımıza inanıyoruz."

- Transfer çalışmaları

Barışıcı, ara transfer döneminde takıma yapılması planlanan oyuncu takviyesiyle ilgili çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Çalışmalarının, İzleme Komitesinin raporları doğrultusunda devam ettiğini anlatan Barışıcı, "Mevcut kadromuzun, devre arasına kadar 6 müsabakalık süreçte performansını en üst seviyelere çıkararak mücadele etmesi, yapacağımız transferlerden daha fazla bizi sevindirecektir" dedi.

Ayhan Barışıcı, ara transfer dönemi için Brezilya'nın Bahia takımından transfer ettikleri santrfor Jose Fernandao Viana de Santana'nın, sezonun ilk yarısı tamamlandıktan sonra Bursa'ya gelerek takıma dahil olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA