Ankaragücü Bileniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü, sahasında yapacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Beştepe Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Akyüz yönetiminde yapılan çalışma, ısınma hareketleriyle başladı.

Ayak ve kafa tenisi oynayan futbolcular, daha sonra tam saha top sürme ve kaleye şut çalışmasıyla antrenmana devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, 2 grup halinde yarı sahada yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Sarı-lacivertlilerin antrenmanına, sakatlıkları bulunan Mehmet Umut Nayir ve Orhan Evci katılmadı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Fuat Akyüz, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, '1-1 beraberlikle sonuçlanan Ofspor maçında neticeden ziyade futbol kalitesinin güzel bir yüzünü sergiledik' dedi.

Saha ve hava şartlarının zorluğuna rağmen Ofspor maçında sergiledikleri performansı, bu hafta Alanyaspor maçında da sürdürmek istediklerini ifade eden Akyüz, 'Futbolcularımızın motivasyonları çok yüksek. Sonuçta iyi futbol oynuyoruz, bu konuda hiçbir problem yok. Bizim açımızdan 6 puanlık Alanyaspor maçında iyi futbolun yanında netice de çok farklı olacak. Sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağız. Önemli olan aynı şekilde konsantrasyonumuzu devam ettirmek' diye konuştu.

Kaynak: AA