Mağlubiyete bin 500 lira prim

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur karşılaşmasında Kardemir Karabükspor'a mağlup olan Manavgat Evrensekisporlu futbolculara bin 500'er lira prim verildi

Ziraat Türkiye Kupası 3 'ncü tur karşılaşmasında Kardemir Karabükspor 'a mağlup olan Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Manavgat Evrensekisporlu futbolculara yönetim tarafından bin 500 'er liralık prim verildiği bildirildi.

Evrenseki Belediye Başkanı ve Manavgat Evrensekispor Onursal Başkanı Recep Barut, futbolculara yönelik verilen yemekte yaptığı konuşmada, takımın Kardemir Karabükspor deplasmanında 3-2 mağlup ayrıldığını ancak sahada çok iyi oyun sergilediğini söyledi. Futbolcularını sahaya yansıttıkları oyun dolayısıyla tebrik eden Barut, aynı performansı lig boyunca yapacakları karşılaşmalarda sergilemelerini istedi.

Futbolcuların başarılı performansından dolayı yönetim kurulunun bir jest yapma kararı aldığını dile getiren Barut, "Kardemir Karabükspor karşısında aldığımız mağlubiyete karşın futbolcularımıza bin 500 'er lira prim verme kararı aldık" diye konuştu.

Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Musa Şehirli de primin onurlu mücadeleye, gösterilen performansa verildiğini belirtti.

Takım kaptanı Turgut Yılmaz ise bu yıl şampiyon olmak için kendilerine söz verdiklerini ve başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti. Yılmaz, yönetime primden dolayı teşekkür etti.