Evrensekispor Yönetiminden Futbolculara Motivasyon Yemeği

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’la deplasmanda oynadıkları karşılaşmada 3-2 mağlup olmalarına rağmen, sahada sergilenen oyundan dolayı Manavgat Evrensekisporlu futbolculara, yönetim tarafından moral ve motivasyon yemeği verildi.


Boludağı Mangalevi'nde verilen yemeğe Evrenseki Belediye Başkanı ve Manavgat Evrensekispor Onursal Başkanı Recep Barut, Kulüp Başkanı Musa Şehirli, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Evrenseki Belediye Başkanı ve Manavgat Evrensekispor Onursal Başkanı Recep Barut yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ifade ederek, "Bir Süper Lig takımına karşı oynadığınız oyundan dolayı sizi tebrik ediyorum. Aynı performansı hafta sonu oynanacak olan Sancaktepe maçında da bekliyorum" dedi.

Kardemir Karabük karşısında 3-2 mağlup olmalarına karşın yönetim kurulunun bir jest yaptığını ifade eden Onursal Başkan Recep Barut, "Yönetim kurulundaki arkadaşlar şimdi bana söylediler. Kardemir Karabükspor karşısında aldığınız mağlubiyete bin 500 TL prim verme kararı almışlar" diye konuştu.

Manavgat Evrensekispor Başkanı Musa Şehirli de hiçbir takımın mağlubiyete prim vermeyeceğine dikkat çekerek; "Bizim verdiğimizi prim mağlup olmanıza değil. Sizin performansınızadır. İnşallah bu performansınız bundan sonraki lig maçlarında da görmek isteriz" dedi.

Takım kaptanı Turgut ise kendilerine karşı yapılan bu jestten dolayı Recep Barut, Musa Şehirli ve diğer yöneticilere teşekkür ederek, "Bu sene şampiyon olarak bir üst lige çıkacağız. Bunu başarmak için futbolcular olarak söz verdik" dedi.

Kaynak: İHA