Başkan Aydın’dan Taraftara Çağrı

Bölgesel Amatör Ligi 6. grupta mücadele eden Bartınspor’da Kulüp Başkanı Ercan Aydın, yarın oynanacak olan Kastamonuspor maçına tüm Bartın halkını davet etti.


Bartınspor Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın oynanacak Bartınspor Kastamonuspor karşılaşması için Bartın halkına çağrıda bulunarak “Aileniz ve çocuklarınızla gelip, bu maçta Bartınspor için tek yürek olalım” dedi.

Bu sene Bartınspor’u 3. Lige yükseltmek için herkese görev düştüğünü belirten Başkan Aydın, “Bartınspor olarak Yarın Atatürk Stadında Saat 13:30'da oynayacağımız Kastamonuspor müsabakasına tüm spor sever Bartın halkını davet ediyoruz. Şimdi herkesin desteğine ihtiyacımız var. Takımda inanç ve şampiyonluk havası yakalanmış durumda. Oyuncularımızın moral ve motivasyonları en üst düzeyde. Tüm oyuncularımız tam manasıyla bir takım oldular. Takımımız şampiyonluk ve 3. Lig hedefine oyuncuları, teknik ekibi ve yöneticileri ile inanmış ve kenetlenmiş durumda. Şimdi zaman tüm Bartınlıların takımlarına destek olma zamanıdır. Yarın Kastamonuspor’la çok önemli bir maça çıkacağız. Atatürk Şehir Stadındaki bu karşılaşmada tüm Bartınlıları aileleri ve çocuklarıyla formaları tribünlere bekliyoruz. Bartın’da öğrenim gören Bartın Üniversitesi öğrencilerinin de bu maçın heyecanına dahil olmalarını istiyoruz.. Bartınspor tribünleri tüm Türkiye’ye örnek olabilecek nitelikte centilmenlik dolu. Taraftarlarımızın küfür dahi etmedikleri maçlarda tüm Bartınlılar havanında güzel olmasıyla birlikte ailelerini çocuklarını alıp bu heyecana ortak olup güzel bir Pazar günü etkinliği gerçekleştirmiş olabilirler. Bu Pazar gezeceğiniz yerlere gitmeyin. Gelin hep birlikte Bartınspor için tek yürek olalım. Alkışlarımızla, tezahüratlarımızla takımımıza destek olalım” dedi.

Kaynak: İHA