Şu anki Galatasaray’dan memnun değilim

Mehmet Helvacı Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ‘Derin Futbol’a Galatasaray’ın gidişatı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Galatasaray 'ın şu anki durumundan memnun olmadığını belirten Mehmet Helvacı , bu durumdan herhangi bir Galatasaraylının memnun olmasının mümkün olmadığını söyledi.

'Galatasaray bu durumdan nasıl çıkacak?'
Seçimle ilgili şuana kadar herhangi bir şey düşünmedim. Galatasaray 'da bir seçim ortamı var mı? onu da bilmiyorum. Beni şu anda Galatasaraylı olarak Galatasaray 'ın bu durumdan nasıl çıkacağı meselesi ilgilendiriyor. Ben daha çok kafamı buna yoruyorum buna gayret ediyorum ve Galatasaraylılara bir şeyi telkin ediyorum. Yani bu seçimi isteyen veya istemeyen herkesin ortak olarak düşünmesi gereken bir şey var o da şu; biz yönetimi sevmeyebiliriz, başarısız olabiliriz, başkandan hoşlanmayabiliriz ama sevmemiz gereken şey onlar değil. Galatasaray 'ı sevmemiz gerekiyor. Ki seviyoruz sevdiğimizi söylüyoruz. Galatasaray 'ı seviyorsak Galatasaray lehinde çalışmaya devam etmek lazım.

'Şimdi seçim konuşmak doğru değil!'
Şuanda henüz lig sona ermedi. Şampiyonluk ihtimali matematiksel olarak devam ediyor. Puan farkı önemli bir puan farkı değil. Dolayısıyla burada teslim olmak doğru bir iş değil. Burada seçim konuşmak doğru bir iş değil. Yapılacaksa bile zamanı var. Bugün değil o zaman. Şimdi Galatasaray 'ı biz buradan nasıl şampiyon çıkarırız onun gayretinde olmak lazım. Bütün başkan, eski başkan, eski yönetici, Galatasaraylı taraflar, kim varsa herkesin aynı şekilde düşünüyor ve çalışıyor olması lazım. Buradan kendi lehimize sonuçlar çıkarmaktan ziyade Galatasaray lehine sonuçlar çıkarmak lazım.