Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan'dan Terim'e Ziyaret

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, A Milli Futbol Takımı'nın kamp yaptığı otelde ziyaret ettiği teknik direktör Fatih Terim'e başarılar diledi.


Özcan, ay-yıldızlıların kamp yaptığı İçel HiltonSA'ya gelerek, teknik direktör Terim ile görüştü. Gençliğinde Terim ile futbol oynadığını ifade eden Özcan, Terim'in yıllardır hem Galatasaray'da hem de milli takımda başarıdan başarıya koştuğunu söyledi.

Belediye başkanı olarak her zaman sporu ve sporcuyu desteklediğini belirten Özcan, "Avrupa kupasını alan bir hocamız milli takımımızın başında. Milli takım teknik direktörümüzü burada görmekten büyük mutluluk duyduk. İnşallah milli takımın başında olduğu süre içerisinde önemli başarılar elde ederiz" dedi.

17. Akdeniz Oyunları kapsamında İçel'e yapılan yatırımlara da değinen Özcan, "Akdeniz Oyunları'nda 8 milyon liralık yatırım yapıldı. Bu tesislerin boş kalmaması gerekiyor. Onun için milli takım hocası olarak kendisinden İçel'i bir şube olarak düşünmesini ve sportif faaliyetlerinde İçel'den yaralanmalarını rica ediyorum. Hocamız İçel ve Çukuova'ya sahip çıkmıştır ki milli takım maçlarını buraya almıştır" diye konuştu.

Terim de İçel'de olmaktan mutluluk duyduklarını, etkinlikleri olabildiğince Anadolu'ya yaymaya çalıştıklarını belirtti.

Yapılan tesisleri değerlendireceklerini dile getiren Terim, tesislerin yapımında emeği geçenlere de teşekkür etti.

Herkesin ülkesine hizmet etmeye çalıştığını dile getiren Terim, "Spor da bunların başka bir tarafı. Hep beraber hizmete devam" dedi.

Özcan, Terim'e çiçek ve İçel'i tanıtan bir kitapçık hediye etti. Terim de Özcan'a milli takım forması verdi.

Ziyarette Özcan'a, CHP İçel Milletvekili İsa Gök ile İçel İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı da eşlik etti.

Kaynak: AA