Mancini'nin çileği!

Roberto Mancini, İtalyan basınına önemli açıklamalar yaparken, Beşiktaş'ın ilgilendiği bilinen Andrea Pirlo'yu takımında görmeyi çok isteyeceğini söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İtalyan basınına oldukça ses getirecek açıklamalarda bulunurken, Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını da değerlendirdi.

Tuttosport'a konuşan Mancini, son haftalarda adı Beşiktaş'la anılan Juventus'un veteran yıldızı Andrea Pirlo'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, 'Pirlo inanılmaz bir oyuncu. Yaşı ve fiziği ne durumda olsun, bu oyunu beyniyle oynuyor. Çok farklı bir oyuncu. Ben dahil, her teknik adam onu kadrosunda görmek ister. Bunu söylemekten çekinmiyorum. Andrea her takım için fark yaratacak kapasiteye sahip bir oyuncu.' ifadelerini kullandı.

'JUVENTUS'UN ŞANSI BİZDEN FAZLA'

Şampiyonlar Ligi'ndeki kalan maçlarına da değinen Mancini, 'Bana Real Madrid maçını soruyorsunuz. Oraya elbette kazanmak için gideceğiz ama kolay olmayacağının farkındayız. Son dönemlerde çok iyiler. Juventus'u yenerek gruptan çıkarsak harika olurdu. Şanslarının bizden daha fazla olduğunu söyleyebilirim. Ama bu tip maçlar her türlü sonuca açıktır. O maçtaki en büyük avantajımız, seyircimiz olacaktır.' diye konuştu.