Maçın Ardından

Basketbolda, Euro Challenge Kupası F Grubu'nda, Slovenya'nın Krka Novo Mesto takımını 81-72 mağlup eden TOFAŞ'ta başantrenör Ahmet Çakı, rakipleri karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Çakı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri Krka Novo Mesto'nun Bursa'ya grup lideri olarak geldiğini hatırlattı.

Maçın ilk yarısında kötü bir oyun sergilediklerini belirten Çakı ''İkinci yarıda daha iyi oynadık ve kazandık. Önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyetle liderlik koltuğuna oturduk. Tüm oyuncularımı kutluyorum'' dedi.

Krka Novo Mesto takımın antrenörü Aleksander Dzikic ise iki iyi oyuncularının bu maçta kadroda yer almadığını belirterek, "Maalesef iki önemli oyuncumuzdan yoksun olarak sahaya çıktık. Karşılaşmanın ikinci yarısında yaptığımız hataları iyi değerlendiren TOFAŞ galibiyete uzandı. Biz de kazanabilirdik. Güzel maç oldu" diye konuştu.

Dzikic, bir gazetecinin, ''Gruptan çıkacak iki takım kimler olabilir? ''sorusuna, "Grupta Rusya ekibi Ural Ekaterinburg hariç, bizim, TOFAŞ ve Fortress Jaszberenyi'nin şansı büyük'' yanıtını verdi.

Kaynak: AA