Çaykur Rizespor Evinde Ağırlayacağı Kayserispor İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Çaykur Rizespor sakat futbolcularının sayısının artması ile son haftalarda karşı karşıya kaldığı kötü gidişe hafta sonu evinde ağırlayacağı Kayserispor maçı ile "dur" demek istiyor.


Çaykur Rizespor hafta sonu evinde oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde bugün gerçekleşen idmana sakat futbolcuların çoğunun katılması yeşil mavili camiayı sevindirdi. Dirseğinden ameliyat geçiren Cernat takım arkadaşlarından ayrı olarak doktor kontrolünde yürüyüş yaptı.

Çaykur Rizesporlu futbolcular idman öncesi yaptıkları açıklamada taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirttiler.

Sezer Öztürk yaptığı açıklamada, “İlk yarıda kalan maçların hepsi çok zor ve çekişmeli geçecek. Biz elimizden gelen mücadeleyi ve performansı göstereceğiz. Artık talihsizliğe son vereceğimize inanıyorum. Kayserispor'u mağlup ederek haftalardır özlediğimiz 3 puanı almak istiyoruz. Taraftarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü bizim için bir sıçrayış maçı. Kazandığımız taktirde daha güzel haftalar bizi bekliyor" dedi.

Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Kaan ise yaptığı açıklamada, "Kupa maçında sakatlandım. Takımla birlikte çalışmalara başladım. Şuanda bir sıkıntı yok. İyi gidiyor. Cumartesi günü Kayserispor ile zor bir maç oynayacağız. Evimizde oynayacağız ve bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Bu yüzden taraftarlardan destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA