Barça ve Juve kapışıyor!

Barcelona ve Juventus, genç file bekçisini kadrolarına katmanın planları peşinde...

Barcelona Asbaşkanı Josep Bartomeu, devre arasında Victor Valdes'in yerine kaleci transfer edeceklerini doğrulayarak Pepe Reina ve Marc-Andre ter Stegen'in adaylar arasında yer aldığını açıkladı.

Sezon sonunda Katalan ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Valdes'in yerine kaleyi dolduracak bir isim aradıklarını açıklayan Bartomeu, RAC1'e verdiği demeçte, "Ocak ayından bu yana yeni bir kaleci aradığımız doğru ve görüşmelerde sona yaklaşıyoruz." dedi.

Devre arasında transferi tamamlamak istediklerini belirten İspanyol yönetici, "Sadece bir ismi kadromuza katacağız. Seçeneklerin sınırlı olduğu ortamda Ter Stegen ve Reina adaylarımız arasında." şeklinde konuştu.

Öte yandan İtalyan Tuttosport'un iddiasına göre, Juventus'un da Borussia Mönchengladbach takımında forma giyen genç file bekçisi Marc-Andre ter Stegen için devrede olduğu ifade edildi. Buffon'un yerine önümüzdeki sene kaleyi 21 yaşındaki eldivene emanet etmeyi planlayan Torino ekibinde görüşmelerde Alman kulübüyle son aşamaya gelindiği kaydedildi.