Ünyespor, Teknik Direktör Uzunköprü İle Yollarını Ayırdı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ünyespor, teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.


Kulüp Başkanı İrfan Şahin, kulüp binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, pazar günü Ünyespor-68 Yeni Aksarayspor maçının ardından teknik direktörle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını, karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesih ettiklerini söyledi.

Şahin, "2013-2014 futbol sezonuna 3 lig 2. Grupta mücadelesini sürdüren Ünyespor yönetim kurulu olarak sezon başında Cevdet Uzunköprü ve teknik heyetiyle beraber yola çıktık. Ünyespor, sezon başında iyi bir ekip kurarak lige girdi. Ancak, büyük bir talihsizlik sonucu lig maçlarında istediğimiz sonucu alamadık ve şampiyonluk hedefinden bir hayli uzaklaştık. İçinde bulunduğumuz puan durumu ve aldığımız sonuçlardan sonra hocamızla yapmış olduğumuz değerlendirmelerde oynadığımız oyunla bir sıkıntının olmadığını ama gol yollarında etkisizi kaldığımızı değerlendirdik. Bulunduğumuz yer itibariyle hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. " dedi.

Başkan İrfan Şahin, yeni hoca ile anlaşıncaya kadar bundan sonraki maçlarda takımı altyapı hocalarının hazırlayacağını sözlerine ekledi.

13 haftalık lig maratonunda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunan Ünyespor, 13 puanla 14. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA