Türkiye Softbol Şampiyonası Sona Erdi

Karaman’da 3 gündür devam eden Türkiye Softbol Şampiyonası, final müsabakasının ardından düzenlenen kupa töreniyle sona erdi.


Kemal Kaynaş Stadyumu’nda gerçekleşen Türkiye Softbol Şampiyonası'nın final müsabakasını Karaman Valisi Murat Koca, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, federasyon yetkilileri ile daire müdürleri ve sporcular birlikte izledi. 21 takım ve yaklaşık 300 sporcunun katıldığı şampiyonanın son gününde 17 yaş kategorisinde Eskişehir GSİM Kulübü ile Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi karşı karşıya geldi. Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi rakibini yenerek şampiyon oldu. Final müsabakasının ardından gerçekleştirilen kupa töreninde çeşitli kategorilerde dereceye giren takımlara şampiyonluk kupaları ve madalyaları Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından verildi

Vali Murat Koca ödül töreninin ardından Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü’ye Softbol Şampiyonası'nın Karaman’da gerçekleştirilmesindeki katkıları nedeniyle bir teşekkür plaketi takdim etti. Vali, Karaman olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Softbol Şampiyonasının Karaman’da düzenlenmesinde verdikleri destek ve katkılarından dolayı Vali Koca’ya teşekkür eden Federasyon Başkanı Kömürcü de, günün anısına Vali Koca’ya softbol sporunun temel unsuru olan beyzbol sopası ve beyzbol eldiveni hediye etti. Şampiyona sonunda 10-13 yaş kategorisinde 1. Yeşiltepe İ.Ö.O Spor Kulübü (Ankara), 2. Ali Fuat Cebesoy Spor Kulübü (Eskişehir), 3. Bostancı Spor Kulübü (İzmir) oldu. 14-16 yaş kategorisinde 1. İsabeyli Şırlan Spor Kulübü (Aydın), 2. Edirne Lisesi (Edirne), 3. ise Başakşehir Yıldızlar Spor Kulübü (İstanbul) olurken, 17 yaş kategorisinde ise 1. Kırıkkale Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi (Kırıkkale), 2. Eskişehir GSİM (Eskişehir), 3. Kemersarp Spor Kulübü (Antalya) oldu.

Kaynak: İHA