Genç Basketbolcu, Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkekler Basketbol Takımında oynayan Nazillili Kerem Naci Ateşoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret etti.


Zirve Üniversitesi Basketbol Takımında Bölgesel Lig ve üniversiteler arası Süper Lig de oynayan 2 metre 8 santimetrelik Pivot oyuncusu Kerem Naci Ateşoğlu babası Nail Ateşoğlu ile birlikte Başkan Alıcık’a nezaket ziyaretinde bulundu. 1993 Nazilli Doğumlu Kerem Naci ilk ve ortaokulu Nazilli’de okurken Nazilli Pamuksporda basketbola başladı.

Bu dönem içerisinde Banvit Basketbol kulübüne giren ve lise dönemini Banvit Erkek Basketbol Takımının alt yapısında geçiren Kerem Naci Ateşoğlu girdiği üniversite sınavında da Zirve Üniversitesini burslu olarak kazandı.

Zirve Üniversitesi’nde burslu okuma hakkı kazanan Kerem Naci Ateşoğlu 3 yıldır Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkekler Basketbol Takımında Bölgesel Lig ve üniversiteler arası Süper Lig de oynuyor. Başarılı genç oyuncu Nazilli’de yaşayan ailesinin yanına tatile geldiğinde sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve daha önceki yıllarda da kendisini plaket vererek ödüllendiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a nezaket ziyaretinde bulunarak sohbet etti. Ateşoğlu ziyarette takım formasını ve kulüp atkısını Başkan Alıcık’a hediye etti.

14 yaşında basketbola başlayan Ateşoğlu, amacının Milli Basketbol Takımında oynamak olduğunu Başkan Alıcık’a anlatarak geldiği bugünkü aşamada en büyük payın Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı antrenörü Öğünç Tokgöz’e ait olduğunu da sözlerine ekledi. Naci Ateşoğlu; “Hocama, aileme ve Nazilli’deki tüm spor aktivitelerinde kulüplere yardımlarını esirgemeyen gençlerin her zaman önünü açan Başkanımız Haluk Alıcık’a tekrar teşekkür ederim. Bu desteklerin sayesinde daha da azimle çalışarak istediğim noktaya gelerek Nazilli’mizin adını gururla her yerde duyuracağım” dedi.

Henüz 21 yaşında olmasına karşın hayatı başarılarla dolu olan Nazillili sporcu ile gurur duyduğunu ve ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise; “Nazilli’nin bağrından çıkmış bir çok ünlü sporcumuz var. Bunların arasına artık iftihar ve gurur duyacağımız Kerem Naci Ateşoğlu’da eklendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının katlanarak devamını diliyorum. Nazilli’nin gururu olmaya devam etmesi için bizlerde elimizden gelen desteği kendisine sağlayarak destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA