''Galatasaray'dan korkmuyoruz''

Juventus'un tecrübeli oyuncusu, Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarının son haftasında Galatasaray ile oynayacakları maçın öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Juventuslu savunma oyuncusu Giorgio Chiellini, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile zorlu bir yarış içerisinde olduklarını ancak önlerindeki iki maçı da kazanarak gruptan çıkmak istediklerini belirtti.

Gruptaki ilk 4 maçında sadece 3 puan toplayabilen siyah beyazlı ekip, önümüzdeki hafta Kopenhag'ı ağırladıktan sonra grubun son maçında Galatasaray ile İstanbul'da çok kritik mücadeleye çıkacak.

İstanbul'da kendilerini nasıl bir atmosferin beklediğini bildiklerini belirten İtalyan futbolcu, Tuttosport'a, "İstanbulda'ki atmosferden, tezahüratlardan, ıslıklardan çekinmiyoruz. Tabii ki bu atmosfer ev sahibi için büyük avantaj ama bizi negatif yönde etkilemesine izin vermeyeceğiz. Zaten Galatasaray'dan önce Kopenhag maçına konsantre olmamız gerekiyor." açıklamalarında bulundu.

Teknik direktör Antonio Conte'ye de övgüler yağdıran Chiellini, "Conte çok başarılı, çok yetenekli bir teknik adam. Serie A'yı 7. sırada bitirdiğimiz günleri, hatta Calciopoli sonrasında Serie B'de oynadığımız zamanları yakından yaşamış bir insan olarak, Juventus'ta büyük bir değişim yarattığını rahatlıkla söyleyebilirim." dedi