Fenerbahçe'den Transfer Haberleri İçin Açıklama Açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, medyada yer alan futbol takımına devre arası dönemde yapılacağı iddia edilen transfer haberleri konusunda bilgilendirme yayınladı.


Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sezon başında transferi için çalışmalar yapılan Oscar Cardozo konusundaki haberle ilgili, "Kadromuzda yer alan yabancı sayısı ve habere konu olan mevkiyle ilgili oyuncularımızın yeterliliği ortadayken, Oscar Cardozo ismi üzerinde ısrarla kurgu yapılmasını anlamamaktayız" denildi.

Red Bull Salzburg'dan Kevin Kampl ve Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal için de herhangi bir transfer girişiminin bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Yaklaşan transfer dönemi öncesinde kamuoyunun bu tür transfer haberlerine itibar etmemesini ve doğru bilgi edinmek adına transfer gelişmelerini kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmesini rica ederiz" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada ise "Oscar Cardozo, Kevin Kampl ve Tarık Çamdal'ın şirketimizle ilişkilendirilen transfer haberleri doğru değildir" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: AA