''Meydan okudu''

Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe ile Galatasaray'a adeta meydan okudu.

Bild'in sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın Hırvat hocası Bilic, "Fenerbahçe ve Galatasaray kadro olarak bizim üzerimizde görünüyor. Biz de aradaki farkı ruhumuzla kapatırız." dedi.

"HEDEF YOK!"

Kafasında maksimum hedef olmadığını ve ucu açık olduğunu ifade eden Bilic, "Para olup olmaması önemli değil. Çalışacağız ve her zaman şampiyonluk için yarışacağız." ifadelerini kullandı.

"MESUT'U İSTERDİM"

Almanya forması giyen isimlerden Mesut Özil'i çok beğendiğini söyleyen Bilic, "Bir treansfer hakkım olsa onu Mesut'tan yana kullanırdım. Onu çok beğeniyorum." diye konuştu.

HAMBURG'TAN TEKLİF!

Gelecekte Bundesliga'da takım çalıştırmayı istediğini söyleyen Bilic, Hamburg için telefonlar aldığını ancak resmi bir teklifin gelmediği için harekete geçmediğini de ifade etti.

"ÖNDER ÖZEN'LE DOSTUZ. YETKİLİ BENİM!"

Beşiktaş'ta Futbol Direktörü olan Önder Özen'le aralarındaki ilişkinin basın tarafından yanlış kullanıldığını söyleyen Bilic, "Soyunma odası, kadro seçimi benim işim. Futbolcularla alakalı Önder beyle de konuşuyoruz ama takımla ilgili tek yetkili benim." dedi.

Bilic, Türkiye'nin ve Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan'ın milli takımda kulübündeki kadar başarılı olamadığını da sözlerine ekledi.