Mesajı verdi! ''Tekliflere...''

Kuzey İrlanda karşısında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mevlüt Erdinç, Türkiye'de 4 büyük kulüpten birinde oynamaya hazır olduğunu belirtti.

Fransa'nın St. Etienne takımında oynayan milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Spor Toto Süper Ligi'nin artık Avrupa'daki liglerle aynı seviyeye geldiğini ve Türkiye'de forma giymeye hazır olduğunu ifade etti.

Önceleri Türkiye'ye sıcak bakmadığını ancak şimdi Spor Toto Süper Ligi'nden gelecek teklifleri değerlendirebileceğini vurgulayan Mevlüt, Zaman gazetesine verdiği röportajda, "Eskiden Türkiye, sadece 4 büyüklerin hegemonyası altındaydı. Günümüzde ise her takım neredeyse eşit düzeyde. Ligdeki rekabet Avrupa'dakileri aratmayacak kaliteye geldi." dedi.

Fransa'dan ayrılarak kariyerine başka bir ülkede devam edeceği söylentilerine değinen 26 yaşındaki yıldız, "Kafamda La Liga veya Premier Lig var ama Türkiye'den gelecek teklifelere de açığım. Mesela Drogba ile kim oynamak istemez. Onun Galatasaray'a gelişi Türk futbolu adına çok yararlı oldu. Genç isimler ondan mutlaka faydalanmalılar." şeklinde konuştu.