Motor Sporları

Türkiye Motosiklet Federasyonunun düzenlediği Türkiye Motosiklet Şampiyonası 5. Ayak Yarışı, magazin startı ile başladı.


Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen ve 50 motosiklet sürücüsünün kayıt yaptırdığı yarışın magazin startı, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğünden; TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir ile Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu tarafından verildi.

Kayıt işlemleri ve motosikletlerin teknik kontrolünden sonra TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir yarışmacılara brifing verdi. Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada da yarın gerçekleştirilecek yarışlar için 3'ü kadın 50 sporcunun kayıt yaptırdığını bildirdi.

Özdemir, etabın 105 kilometrelik bir parkurdan oluştuğunu ifade ederek, "Şampiyonamız güzel bir havada geçecek. Tüm yarış severleri yarın Esenköy mevkisindeki Akdeniz Off Road Park'a davet ediyorum. Gençlerin eğlenebileceği güzel oyun alanları oluşturduk. Zemin ile ilgili sıkıntımız da bugün ortadan kalkacak. Katılımcılar eğlenceli ve macera dolu anlar yaşayacak" dedi.

Yarışlar, yarın saat 09.30'da Akdeniz Off Road Park'ta başlayıp, 16.00'da dereceye girenlere kupalarının verileceği ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: AA