Orduspor Tkbl'de Kalıcı Olmak İstiyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor, bu sezon ilk defa oynadığı ligde kalıcı olmayı hedefliyor.


Mor-beyazlı ekip yarın sahasında oynayacağı TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıklarını Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Menajer Ahmet Aktan, idmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ilk defa mücadele verdikleri ligde kalıcı olmak istediklerini belirtti.

Bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Aktan, şunları kaydetti:

"Takımımızın bu sezon birinci ligdeki ilk senesi. Şu ana kadar oynadığımız maçların çoğundan maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Ama lig uzun bir maraton. Daha ligin başındayız. Takımımız da fena değil. Yeni oyuncuların bir araya geldiği bir takım. Oyuncularımız kendilerini daha yeni yeni tanıyor. Oyun konusunda ise bir sıkıntımız yok. Hocamızın da büyük katkılarıyla sahada gayet güzel oynuyoruz. İnşallah bundan sonraki haftalarda neticesini de alacağız. Biz, Orduspor olarak ilk senemiz olduğu için bu ligde kalmanın mücadelesini veriyoruz. İnşallah da kalacağız. Burada taraftarımızın da rolü çok önemli. Her ne olursa olsun, biz her maçımızda onları görmek istiyoruz. Onlar bizim en büyük yardımcımız. Emin olsunlar ki biz takım olarak sahada elimizden geleni yapacağız. Lütfen bizlere destek versinler."

Kaynak: AA