Oda Başkanlarından Öztürk’e Destek

Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk’ün görevini bırakmaması için Fethiye’deki bazı oda başkanları İsmail Öztürk’ü iş yerinde ziyaret ederek görevine devam etmesini istedi.


Geçtiğimiz yıl Play-Off Şampiyonu olarak PTT 1. Lige yükselen ancak 1. ligde istediği sonuçları elde edemeyen Fethiyespor’da kütü gidişlerden dolayı bazı taraftar guruplarının tepkileri nedeniyle Görevinden istifa ettiğini açıklayan İsmail Öztürk’e destek her geçen gün artıyor. İstifa ettiğini açıklamasının ardından bir gurup taraftar Kulüp binası önünde toplanarak “Pes etmek yok” diyerek Başkan İsmail Öztürk’e destek vermişti. Fethiye Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu Fethiyespor Kulüp başkanı İsmail Öztürk’ü işyerinde ziyaret ederek görevine devam etmesi konusunda Öztürk’te destek verdi

Ziyarette konuşan Fethiye Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu “Son günlerde Fethiyespor Kulübümüzde bazı gelişmeler oldu. Alınan kötü sonuçlardan dolayı kulüp başkanımız ve yönetim kurulu görevi bıraktıklarını açıklamış ve kongre kararı alınmıştı. Bugünde oda başkanı iki arkadaşımız ile birlikte Başkanımıza destek vermek ve görevine devam etmesi konusunda kendisini ikna etmek için ziyaretine geldik” dedi.

Fethiye Esnaf ve sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise “Fethiyespor Tüm Fethiye halkının takımıdır. İsmail Öztürk Başkanımıza pes etmemesi ve takıma sahip çıkması konusunda ricada bulunmaya geldik. Biz oda başkanı arkadaşlarımla beraber İsmail başkanımızı destekliyoruz ve görevine devam etmesini istiyoruz. Bugünde yanında olduğumuzu belirtmek için ziyaretine geldik” derken Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu ise bir takım her zaman iyi olacak diye bir şey yok. Bu takım geçen sezon şampiyon olduğunda kulübün başında İsmail Öztürk başkandı. Elbette inişler ve çıkışlar olacaktır. Ligden düşsek bile bunun sonunda ölüm yok. Geçen yıl nasıl şampiyon olarak çıktıysak yine çıkarız. İsmail başkana bugün destek vermek için ziyarete geldik ve Başkanlık görevine devam etmesini istiyoruz. Bizler oda başkanları olarak sonuna kadar İsmail Öztürk ve ekibinin yanındayız” dedi

İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ KAŞISIN
Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ise “Çok şeyler söylenebilir. Bundan sonraki süreçte de söylenecektir ve konuşulacaktır. İnsan gerçek dostları ile iyi-kötü gününü yaşadığı zaman o zaman ayrı bir anlam taşıyor ve ayrı bir güç oluyor ve onunda önünde kimse duramıyor. Böyle güzel ilişkiler ve gerçek dostluklar olduğu zaman çok başka bir mutluluk oluyor. Bende bu süreçte gerçek dostlarımı tanıdığım için çok farklı bir mutluluk yaşıyorum. Herkesin kendi bir düşüncesi vardır. İsteyen olabilir, istemeyen de olabilir. Burada başka arkadaşlarımızda görev almak istiyor olabilir. Ben her zaman söylüyorum. Her ne kadar farklı kaşımalar da olsa isteyen istediği yere çeksin ve istediği gibi kaşısın. Fethiyespor’un birlikteliğini ve bütünlüğünü bu son yıllarda hep beraber ortaya koyduğumuz diyalogların güzelleşmesinden kaynaklanan bu gelişimi kimse engelleyemez. Birkaç arkadaşın çok kısır düşüncesi bunları engelleyemez. Bu görevi ben yapmışım ya da içimizden başka bir arkadaş yapmış bunların hiçbir önemi yok. Önemli olan bu bütünlüğün olmasıdır. Hep birlikte camiamızı yüceltmemiz gerekir. Fethiye’de inanılmaz bir bütünlük her geçen gün büyüyor. Sadece sportif alanlarda değil. Fethiye Bütünlüğünün her alanında geçerlidir. Artık Fethiye’de doğruyu görmeye başladığımızı düşünüyorum. Bugün sivil toplum örgütlerinin sorumluluk sahibi olabilmeleri, herkesin her geçen gün kendini geliştiriyor olabilmesi bana da Fethiye’nin her alanda gelişimidir. Ben her zaman her koşulda bu kulüpte görev alsam da almasam da Fethiyespor’un yanında olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama Fethiyespor için çok hayırlı olacağından eminim. Fethiyespor’u sahiplenmek isteyen çok insanlar var. Burada yerli yabancı fark etmiyor. Ben ne zaman yabancı oldum onu çok merak ediyorum. Bununda cevabını yeri geldiği zaman almak isteyeceğim” diye konuştu.

Kaynak: İHA