''Henüz 21 yaşındayım''

Arsenal'in '10 numarası' Jack Wilshere, takımının bu sezonki başarı sırrını anlatırken, yoğun eleştirilerden dolayı rahatsız olduğunu söyledi.

Arsenal 'in genç yıldızı Jack Wilshere, bu sezon takımdaki birlikteliğin en üst seviyede olduğunu söyledi.

Kulübün resmi sitesine konuşan İngiliz oyuncu,' Son 6 ayda birkaç kez takımca yemek yedik. Bunu geçen yıllarda yapmıyor, futbolun dışında görüşmüyorduk. Bazen futboldan uzaklaşmak, oturup aileniz, hayatınız hakkında konuşmak istersiniz. Bu sezon bunları yapıyoruz ve sahaya yansıyor' dedi.

Ancak Wilshere son dönemde pek de rahat değil… Şimdilerde Premier League 'in zirvesinde oturan ve Şampiyonlar Ligi 'nde lider konumda bulunan Arsenal 'de işler yolunda giderken, Wilshere 'ın çok daha fazla çaba sarf etmesi gerekiyor. Mesut Özil transferi ve Aaron Ramsey 'nin çok formda olmasından ötürü ilk 11 'deki yerini kaybeden İngiliz yıldız, ayrıca sigara içerken görüntülenmiş ve bir süre başı belaya girmişti.

Kendisine yönelik eleştirilere cevaben' İnsanlar benim henüz 21 yaşında olduğumu unutuyorlar. 16 yaşından beri A takımda oynuyorum, 5 yıl futbolda uzun bir süre sayılır. Ama yalnızca uzun süredir takımın bir parçası olmam değil 21 yaşında biri olarak iki çocuk sahibi olmam da bunda etke' diyen genç yıldız, insanlardan biraz insaflı olmalarını istedi.