Bucaspor'dan Beşiktaş'a gözdağı!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, rakibini gözüne kestirdi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında sahasında Beşiktaş 'ı ağırlayacak PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, rakibini gözüne kestirdi.

Genç ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken önceki turlarda ise Eyüpspor ve Aydınspor 1923 'ü eleyen İzmir temsilcisinde Başkan Hüsnü Kaya, Beyaz TV Spor Muhabiri Ertan Süzgün 'e önemli açıklamalarda bulundu.

BEŞİKTAŞ 'LA KARŞILAŞMAK ONUR
İzmir 'de Beşiktaş 'ı ağırlamanın kendileri için onur olduğunu ifade eden Kaya, ' 'Kupada böylesine önemli bir rakiple karşılaşmak kendi adımıza anlamlı oldu. Biz bunun keyfini yaşayacağız. Türk spor tarihinin güzide kulüplerinden Beşiktaşİzmir 'de en iyi şekilde ağırlayarak sporseverlere güzel bir maç izlettireceğiz ' ' dedi.

TURU ÇOK İSTİYORUZ!
İzmirli sporseverleri Bucaspor 'u desteklemek için maça davet eden Kaya, ' 'Biz bu turu atlayacağımıza inanıyoruz. Rakibin büyük olması hedefin de büyüklüğünü gösteriyor. Beşiktaş 'ı eleyerek tur atlamanın keyfini yaşamak istiyoruz. Benim teknik heyet ve takıma inancım sonsuz ' ' diye konuştu.

TRİBÜNLERİ DOLU GÖRMEK İSTİYORUZ!
Bucaspor 'un Süper Lig 'den sonra İzmir 'de tekrar bir Süper Lig takımıyla maç yapacağını söyleyen Kaya, ' ' İzmir 'de yaşayan tüm Beşiktaşlılar da gelip takımlarını destekleyecektir. İki takım taraftarlarını stada bekliyoruz. Sonuçta onlar da kendi takımlarını izleme şansı bulacaklar ' ' ifadelerini kullandı.