Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, kendi sahasında aldığı 4-0’lık 1930 Bafraspor galibiyetinin ardından, Pazar günü yine kendi sahasında oynayacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına başladı.


Yeni Diyarbakırspor’da Kırıkhanspor alarmı verildi.

1930 Bafraspor maçından sonra takıma izin vermeyen teknik heyet, yaklaşık 1 saat süren hafif tempolu idman yaptırdı. Sarı kart cezalısı oldukları için 1930 Bafraspor maçında forma giyemeyen Emrah Kiraz ve Atilla Erel’in takıma dahil olması sevindirirken, yeşil-kırmızılı takım Kırıkhanspor’u yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor.

Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, Kırıkhanspor’u ligde 6 puanı olan bir takım olarak görmediklerine dikkat çekerek, maçın zorlu geçeceğini ve bu nedenle taraftar desteği beklediklerini söyledi.

Bafraspor maçını farklı kazandıklarını, ama kendileri için önemli olanın 3 puan olduğunu vurgulayan Tanrıverdi, “Bizim için her zaman için önemli olan önümüzdeki maçtır. Bu maçı kazandık ve geride kaldı. Kırıkhanspor önemli bir rakip. Ligdeki puan durumuna aldanmayacağız. İşi çok sıkı tutmak zorundayız. Maçın bilet fiyatlarını 2 ve 5 lira olarak belirledik. Pazar günü Atatürk Stadı’nda coşkulu bir taraftar desteği görmek istiyoruz. Her maç final ve hedefimiz her zaman 3 puandır” dedi.

“KIRIKHANSPOR HAFİFE ALINAMAZ”
Öte yandan Kırıkhanspor’un kendi sahasında 2-1 yenildiği Keçiörengücü maçını izleyen antrenör Yılmaz Dağ, rakibin kesinlikle hafife alınmaması gerektiğini söyledi.

Rakiple ilgili bilgileri teknik direktör Namık Altunsoy’a veren Dağ, Kırıkhanspor’un 6 puanlı takım olarak görülmemesi gerektiğini, aksine dirençli, iyi kadrosu olan ve iyi futbol oynayan ancak sadece sonuca gidemeyen bir takım olduğuna dikkat çekti. Rakibi hafife almaları halinde bunun bedelini ağır ödeyebileceklerini belirten Dağ, oyuncularına önemli uyarılarda bulundu.

Kaynak: İHA