Fenerbahçe'nin sembolü mü değişiyor?

Fenerbahçe'nin pazarlama tekniği olarak Fenerium mağazalarında boğa fotoğraflı tişörtler bastırması taraftarlar arasında "sembol" tartışmasına neden oldu.

Fenerbahçe yönetimi, Fenerium gelirlerini artırma amacıyla boğa tişörtleri bastırmaya karar verdi. Fenerium mağazalarında boğa fotoğraflı tişörtlerin yok satması taraftarlar arasında farklı bir tartışmanın da perdesini araladı.

"KANARYA GİTSİN BOĞA GELSİN"
Taraftarların bir bölümü, Fenerbahçe Cumhuriyeti adıyla anılan bu büyük camianın kanarya gibi sevimli ve etkisiz bir hayvanla anılmasından rahatsızlıklarını dile getirdi. Fenerium Mağazaları Satış ve Pazarlama Müdürü Tezcan Şaylı taraftarın boğalı tişörtleri çok beğendiğini ve kanarya yerine boğa simgesinin kullanılması gerektiğini söylediklerini duyurdu.

"KARTAL VE ASLAN'IN YANINDA SÖNÜK KALIYOR"
Şaylı'nın da açıklamasıyla sosyal medyada örgütlenen taraftarlar özellikle Twitter üzerinden kampanya başlatmaya çalıştı. Taraftarların bir bölümü Kartal ve Aslan gibi yırtıcı hayvanlarla anılan rakipleri karşısında Kanarya'nın Fenerbahçe'nin gücünü yansıtamadığı görüşünde birleşti.