Almanya'da Kimsesiz Çocuklar Yararına Yapılacak Gösteri Maçı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un çalıştırıcısı Christoph Daum, Türkiye ile Almanya milli takımlarında forma giymiş bazı eski futbolcuların, kimsesiz çocuklar yararına 17 Kasım'da oynayacağı karşılaşmada teknik direktörlük yapmak amacıyla yarın ülkesine gidecek.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bundesliga takımlarından Schalke 04'ün, Gelsenkirchen kentindeki stadında 17 Kasım'da Türkiye ile Almanya'nın eski milli oyuncularının katılımıyla yapılacak gösteri maçının geliri, kimsesiz çocuklar için harcanmak üzere bazı yardım kuruluşlarına aktarılacak.

Müsabakada Türkiye karmasının teknik direktörlüğünü üstlenecek Daum, yarın Bursaspor Kulübü Sportif Direktörü Barış Güçlü ile ülkesine hareket edecek.

Daum yönetimindeki Türkiye karmasında, Hakan Şükür, Yıldıray Baştürk, Bülent Korkmaz, Rüştü Reçber, İbrahim Üzülmez, Marco Aurelio, Tayfur Havutçu, Tümer Metin, Alpay Özalan ve Hakan Ünsal gibi oyuncular yer alacak.

Almanya karması ise Pierre Littbarski, Olaf Thon, Thomas Häbler, Jürgen Kohler, Karl-Heinz, Fredi Bobic, Marion Basler, Gerald Asamoah, Jens Lehmann, Carsten Ramelow, Klaus Fischer, Stefan Effenberg, Christian Wörns ve Andreas Thom'un yanı sıra bazı eski milli futbolculardan oluşacak.

Kaynak: AA