Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.


Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, forvet oyuncusu Eren Görür ile defans oyuncusu Uğur Bulut doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Eren Görür ve Uğur Bulut’un yanı sıra kırmızı kart cezalısı Ramazan Kahya’nın, Konya Anadolu Selçukluspor maçında forma giyemeyecekleri kaydedildi.

Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Konya Anadolu Selçukluspor maçını kazanıp, Hatayspor maçına moralli çıkmak istediklerini ifade ederek, “Dardanelspor maçında 10 kişi kalmamıza rağmen kazanmasını bildik. Bu bizim adımıza sevindirici bir olaydı. Bu maçtan aldığımız 3 puanla, İnegölspor maçında yaşadığımız üzüntüyü de üzerimizden atmış olduk. Hafta sonu kendi sahamızda Konya Anadolu Selçukluspor ile oynayacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanacağız” dedi.

Kaynak: İHA