Ertuğrul Sağlam, Yıldızlar-şöhretler Maçında

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, valilik tarafından organize edilen Şöhretler-Yıldızlar karşılaşmasında top koşturdu.


Muş Alparslan Üniversitesi ile Türkiye Futbol Federasyonu Muş İl Temsilciliğinin davetlisi olarak kente gelen Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, valilik tarafından kent merkezindeki bir halı sahada organize edilen futbol maçına çıktı.

Karşılaşma öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Sağlam, Muş'ta çok güzel bir gün geçirdiğini belirterek, hayata dair tecrübelerini gençlerle paylaştığını söyledi.

Sağlam, Muşluların sıcakkanlılığı, ilgisi ve misafirperverliği karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah amaç hasıl olmuştur. Bu ziyaretlerin benimle alakalı kısmıyla devamı gelecek ama diğer arkadaşlarımızın da, futbolcularımızın, hocalarımızın, spor adamlarımızın da buralara gelip tecrübelerini, bilgilerini paylaşması çok önemli. Onları da Muş'a davet ediyorum" dedi.

Açıklamanın ardından Vali Vedat Büyükersoy ile MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç'ın kaptanlıklarını yaptığı Şöhretler-Yıldızlar karşılaşması yapıldı.

Sağlam'ın ilk devre şöhretler, ikinci devrede ise yıldızlar takımında oynadığı karşılaşma 5-5 sona erdi.

Kaynak: AA